Süleyman Uğur Sıtkı İlkokulu

Telefon : 05444872016
WEB https://susi.meb.k12.tr
Adres : CUMHURİYET MAH. 805 SK. NO 36 İÇ KAPI NO 1 YÜKSEKOVA / HAKKARİ
VİZYON : Bilim ve teknolojinin farkında olan, yeniliklere açık, bilimsel düşünebilen, ögrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden, okuyan, araştıran, değerlerini yaşayan ve yaşatan, hoşgörü sahibi, olaylara geniş bir açıdan bakabilen, dinamik, özgüveni ve sorumluluk bilinci gelişmiş, sosyal ve kültürel faaliyetlere katılımcı, Atatürkçü, çağdaş, demokratik ve laik bireyler yetiştirmektir.
MİSYON : Bizler; idareci, öğretmenler ve okul personelleri, bir bütün olarak, gerekli saygı ve sevgi çerçevesinde, bütün imkânsızlıklara rağmen, öğrencilerimizin öğrenmeleri, bilgili, başarılı, kendine güvenen bir birey olarak yetişmeleri, 21. yüzyılda çağdaş yaşamın gereklerini yerine getirebilecek beceriler kazanmaları için durmadan çalışmayı misyonumuz olarak kabul ediyoruz.
BAŞARILAR : http://mebk12.meb.gov.tr/meb_iys_dosyalar/30/06/739267/icerikler/listele_basarilarimiz.html

Öğretim Şekli :Sabah Ortaokul, Öğlen İlkokul
Yabancı Dil :
Isınma : Kömürlü kalorifer sistemi
Servis :
Ulaşım : Yüksekova merkezi eski cezaevi kavşağındaki duraktan Kuruköy dolmuşlarına binilerek gelinir.
Yerleşim Yeri : Cumhuriyet mahallesinde ikamet etmekteyiz. Okulumuza Cumhuriyet, Güngör ve Kuruköy mahallelerinden öğrenci gelmektedir.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Yüksekova merkezine 2km uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler : Yerel ve ulusal sportif etkinliklere katılım gösterip başarılar elde etmektedir.
Bilimsel Etkinlikler : 2018-2019 ve 2019-2020 eğitim ve öğretim yılı 4006-TUBİTAK Bilim Fuarı Projeleri kabul görmüş ve bilim fuarları düzenlenmiştir.
Proje Çalışmaları : 2020-2021 eğitim ve öğretim yılı e-Twinning Projeleri
Yurtdışı Proje Faaliyetleri : 2020 Erasmus+ Projesi